Klasične Igrače

Plavanje Piglet Plavanje, Kad, Igrače Veter Plavajoče Bazenske Vode Igrača Interaktivni Kopel Igrača Bazen Igrače Za Toddlers

Rating
€0.95 €0.46





Značilnosti:

1. Plavajoče igrače: To plavajoče piglet je dober plavalec.Te vrste otroških igrače bodo spodbujali malčka, da igrajo s temi wind-up kopel igrače, s tem pa izboljšati malčka je atletske sposobnosti.

2. Kopel čas partner: svetle barve in plavanje podmornica igrače pritegniti otroke pozornost, pomirjajo svoja čustva, in navdihujejo k ljubezni kopalnih čas.

3. Senzorično igrače: Različne barve povečanje malčka je sposobnost prepoznati barv in oblik.Domiselne igre lahko tudi spodbujanje otrokove radovednosti.

4. Varnost: Ta malček igrača uporablja okolju prijazne ABS.To ne bo izginila, je nestrupeno in neškodljiv, in je varen za vaše malčke.Enostaven za suho, brez plesni in plesni.

5. Kopalnica dekoracijo: Ta ljubek piglet je vašo kopalnico, kadjo dekoracijo, lepe oblike, dodaj vitalnost za vašo kopalnico.

Opis:

Ustvarjalne desian izpolnjujejo otroci igrajo zahteve, vadbe za otroke razmišljanje sposobnost.Starši lahko igrajo s svojimi otroki, se sprostite povečanje svoje občutke, otrok naj se sprostite med študijem in lajšanje stresa.

Specifikacije:

Material: ABS

Velikost: 10*8*5 cm

Barva: modra, oranžna, zelena (neobvezno)

Powered By: Vgrajen Planu

Paket Je Vključeno:

1 * Plavajoče igrače

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

  • Material: Plastični
  • Značilnosti: Kopel
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Priporočamo, Starost: 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y